Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

VW Golf GTI Clubsport S 2016



H γερμανική φίρμα έχει επιβεβαιώσει ήδη την παρουσία της ισχυρότερης εμπροσθοκίνητης έκδοσης του δημοφιλούς της μικρομεσαίου...

... στο προσεχές φεστιβάλ του Worthersee (4-7 Μαΐου), όπου παραδοσιακά έχουν την τιμητική τους όλες οι πληθωρικές εκδόσεις της VW.

Επί του παρόντος, το GTI Clubsport S συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης σε Nurburgring αλλά και εκτός, επιχειρώντας να κρύψει τα μυστικά της S προσωπικότητάς του και των 290 ίππων τους οποίους θα προσφέρει, με υποτυπώδες καμουφλάζ των αντίστοιχων διακριτικών.

Εκτός από τους 290 ίππους τους οποίους θα εξασφαλίσει ο ίδιος δίλιτρος κινητήρας ίδιας ισχύος που συναντάμε στο Seat Leon Cupra 290 και οι οποίοι θα φέρουν -το πάντα- εμπροσθοκίνητο Golf GTI Clubsport S σε απόσταση αναπνοής -10 ίππων- από το κορυφαίο τετρακίνητο R, η νέα έκδοση του γερμανικού μικρομεσαίου αναμένεται να επωφεληθεί από ένα αναβαθμισμένο σύστημα εξαγωγής για καλύτερο soundtrack και ενδεχομένως μια πιο «σφιχτή» ανάρτηση.

Επιπλέον, υπάρχουν πληροφορίες ότι η S έκδοση θα είναι και ελαφρύτερη από την «απλή» GTI Clubsport των 265 ίππων που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Σε σχεδιαστικό επίπεδο το S δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί πολύ από την παραπάνω έκδοση με εξαίρεση ορισμένες λεπτομέρειες οι οποίες θα φροντίσουν να σηματοδοτούν την πανίσχυρη διαφορετικότητά της



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg