Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Αποδοκιμασίες για τον Δρίτσα στον Βόλο

Αποδοκιμάστηκε ο Δρίτσας στον Βόλο για την ιδιωτικοποίηση των λιμανιών


Ομάδα συγκεντρωμένων της ΛΑΕ και του ΕΠΑΜ αποδοκίμασε τον κ. Δρίτσα και τον κάλεσε να παραιτηθεί «επειδή ξεπουλά τα λιμάνια».

Τι δήλωσε

«Το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής έχει έτοιμο ένα νέο σχέδιο για τη χάραξη μιας σύγχρονης λιμενικής πολιτικής, η οποία θα λαμβάνει υπόψη της τις ιδιαιτερότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του κάθε λιμανιού και κατά συνέπεια οι πιθανοί φόβοι και διαμαρτυρίες για ιδιωτικοποιήσεις των μεγάλων περιφερειακών λιμανιών δεν είναι ρεαλιστικοί», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας κατά την επίσκεψή του στον Βόλο τη Δευτέρα, όπου έδωσε το έναυσμα της έναρξης των εκδηλώσεων για τη Ναυτική Εβδομάδα.

«Η χάραξη της νέας λιμενικής πολιτικής πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις Διοικήσεις των Λιμανιών και αυτό συμβαίνει και με τον Βόλο» επισήμανε ο κ. Δρίτσας.

Επίσης, έκανε αναφορά στην οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα και τόνισε ότι «η κατάσταση είναι σε οριακό σημείο και για την Ναυτιλία και οφείλουμε να κινήσουμε τη διαδικασία ανάκαμψης, αφού εκτός από αυτήν την επώδυνη διαδικασία που ακολουθήσαμε με τις αντιστάσεις μας και τους συμβιβασμούς μας, είμαστε τώρα σε θέση να ανοίξουμε αυτήν τη σελίδα. Την ανάγκη αυτή δεν την έχει ανάγκη μόνο ο ελληνικός λαός, αλλά ολόκληρη η ελληνική οικονομία, αφού καμία χώρα δεν μπορεί να αντέξει τόσα πολλά χρόνια σε οικονομική κρίση».



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg