Τρίτη 31 Μαΐου 2016

"Μαύρισε" το Mega

Απελπισμένοι από το γεγονός ότι μέχρι αυτή την ώρα τουλάχιστον η διοίκηση του mega, δεν έχει ανταποκριθεί στη δέσμευση για πληρωμή δεδουλευμένων των προηγούμενων μηνών...

... κάποιοι από τους γνωστούς ρεπόρτερ του mega αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Τουλάχιστον πέντε από αυτούς ο Χρήστος Τσιγουρής, η Σοφία Δήμτσα, ο Γιώργος Παππούς, η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου εμφανίστηκαν στο δελτίο των 14:00,  φορώντας μαύρα ρούχα, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση στους τηλεθεατές.

Με το τέλος του μεσημεριανού δελτίου οι εργαζόμενοι στο mega, πραγματοποιούν γενική συνέλευση για να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους εφόσον η διοίκηση δεν ανταποκριθεί σήμερα στη δέσμευσή για την μισθοδοσία τους.

Αν η σημερινή ημέρα κυλήσει χωρίς να μπουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τα οφειλόμενα για ενάμιση μήνα, όπως έχει δεσμευτεί η διοίκηση του καναλιού, εδώ και μερικές εβδομάδες, τότε αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για γενικευμένες απεργιακές κινητοποιήσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν τεράστιο πρόβλημα στο mega.







πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg