Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Την γνώρισε στα 14 της την παντρεύτηκε στα 17 - Φωτογραφίες

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης έχουν εστιάσει τις τελευταίες μέρες στον παραμυθένιο γάμο του 55χρονου ολιγάρχη Valentin Ivanov...

... ανώτατου στελέχους του τμήματος της πετρελαϊκής Lukoil στη Σιγκαπούρη, με το 17χρονο μοντέλο Liza Adamenko που έγινε το περασμένο σαββατοκύριακο στη Γαλλία.

Σύμφωνα με το gazeta.kg ο γάμος του νεαρού μοντέλου με τον Ivanov έλαβε χώρα στον πύργο Saint Jeannet στη Νίκαια και ήταν σχεδιασμένος με κάθε λεπτομέρεια ώστε να κάνει αυτή τη σημαντική μέρα στη ζωή του ζευγαριού αλησμόνητη.

Διαβάζοντας το άρθρο του frivolette.com μαθαίνουμε ότι ο 55χρονος σήμερα Ivanov γνώρισε τη νεαρή όταν αυτή ήταν ακόμα 14 ετών. Η γνωριμία τους έγινε πριν τέσσερα χρόνια όταν η νεαρή έφυγε από το Κανσκ στη Σιβηρία, με σκοπό να κάνει διεθνή καριέρα ως μοντέλο.

Η 17χρονη μάλιστα μετακόμισε μόνιμα στη Σιγκαπούρη για να συγκατοικήσει μαζί με τον εκλεκτό της καρδίας της, με τον οποίο έχουν 38χρόνια διαφορά, στο πολυτελές του διαμέρισμα.













Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg