Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Ο Καιρός την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

 Όπως ανακοίνωσε η ΕΜΥ

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, με αυξημένη πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων κυρίως και στα ορεινά και στα βόρεια τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς, αλλά στις ακτές οι μέγιστες θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν δίνοντας πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι 5 μποφόρ και στα ανοικτά τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς.

Στη Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο περιμένουμε νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες με εντονότερα φαινόμενα στα ορεινά και στις περιοχές που συνορεύουν με τη Βουλγαρία.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 35, στη Δυτική Ελλάδα από 20 έως 31 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 18 έως 37, στη Νότια Ελλάδα από 20 έως 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 36 και στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 33 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο βορειοδυτικό Αιγαίο βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί, στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο από βόρειες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο νότιο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.
Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις 4 έως 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν, δίνοντας τις μεσημεριανές και πρώτες απογευματινές ώρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τη Στερεά και βορειότερα.

Τα φαινόμενα στη Μαγνησία και στη Φθιώτιδα ενδέχεται να είναι πρόσκαιρα έντονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg