Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Δεν πάει καλά ο "Μαρινόπουλος"?

Aν και τα πάντα είναι εξαιρετικά ρευστά και η επίσημη ενημέρωση σχετικά με το θέμα είναι ανύπαρκτη, πληροφορίες θέλουν την Μαρινόπουλος να προχωρά ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες σε επίσημες ανακοινώσεις...

..., οι οποίες, όμως, θα αφορούν (και θα απαντούν στα όσα ακούγονται) την οικονομική –και όχι μόνο- κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η αλυσίδα.

Θα πρέπει, όμως, να θεωρείται σχεδόν βέβαια πως δεν θα υπάρξει ενημέρωση για τα επόμενα βήματα της εταιρείας, που όπως έχει αναφέρει από χθες το economy365.gr μπορεί να περιλαμβάνουν ακόμη και την αίτηση ένταξης σε επίσημο καθεστώς εξυγίανσης και προστασίας από τους πιστωτές ή και το ενδεχόμενο μεταβίβασης του ελέγχου και της διοίκησης της εταιρείας σε νέο επενδυτή, με επικρατέστερο υποψήφιο σε  μια τέτοια εξέλιξη φυσικά τον  Όμιλο Σκλαβενίτη.


Διαβάστε περισσότερα στο economy365

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg