Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Συνελήφθη ο διαχειριστής της σελίδας "Θάνατος στα ζώα"



Συνελήφθη τελικά, τις πρώτες πρωινές ώρες, ο διαχειριστής της σελίδας στο facebook "Θάνατος στα ΖΩΑ - Η επιστροφή" που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Η σελίδα, προέτρεπε στην κατανάλωση οικόσιτων ζώων συντροφιάς ως εναλλακτική πηγή κρέατος, με αποτέλεσμα να εξοργίσει χιλιάδες φιλόζωους σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Ο διαχειριστής σύμφωνα με πληροφορίες, είναι διοικητικό στέλεχος εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης. 

Σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Βασιλείου Θεοχάρη, το όνομα της εταιρείας δεν θα δημοσιευθεί έως ότου γίνουν οι απαραίτητες έρευνες από εντεταλμένα κλιμάκια του ΕΦΕΤ.

 H Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά από πολλαπλές καταγγελίες, ανακάλυψε την ΙΡ του δράστη , κατάφερε να τον εντοπίσει με την βοήθεια τεχνολογίας GtP και να τον συνέλαβε "επί τω έργω" μη αφήνοντας καμιά αμφιβολία για την ενοχή του. 

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα για να απολογηθεί. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg