Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Peugeot 3008 GT 2017



Ένα μήνα μετά την αποκάλυψη της νέας και σαφώς πιο περιπετειώδους γενιάς του 3008 η γαλλική φίρμα συμπληρώνει το παζλ των εκδόσεων του αποκαλύπτοντας τη δυναμικότερη diesel εκδοχή του με τα διακριτικά GT.

H νέα έκδοση η οποία εστιάζει σε ένα δυναμικότερο προσανατολισμό αξιοποιεί το ισχυρότερο μοτέρ της γκάμας, ένα δίλιτρο τετρακύλινδρο diesel με απόδοση 180 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων και συνοδεύεται από μια σειρά σχεδιαστικές παρεμβάσεις που αναλαμβάνουν να σηματοδοτήσουν τον GT χαρακτήρα της.


Σε αυτές συγκαταλέγονται το αιχμηρότερο bodykit το οποίο συμπληρώνεται από τροχούς 19 ιντσών με χαρακτηριστικού σχεδιασμού ζάντες αποκλειστικά διαθέσιμα για τη συγκεκριμένη έκδοση.

Στα ιδιαίτερα στοιχεία που αναλαμβάνουν να σηματοδοτήσουν την εικόνα της GT έκδοσης, η χαρακτηριστική διχρωμία του αμαξώματος που συνηθίζει η Peugeot στις ισχυρότερες εκδόσεις, η γρίλια σε μοτίβο σκακιέρας η οποία πλαισιώνεται από φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED τα οποία ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό της έκδοσης.


Μια δυναμικότερη και πολυτελέστερη εικόνα απηχεί και το εσωτερικό όπου οι ιδιοκτήτες του θα μπορούν να επιλέξουν επενδύσεις υφάσματος-δέρματος ή εξ ολοκλήρου δερμάτινες με διακριτές ραφές ενώ ο ψηφιακός πίνακας οργάνων αποκτά λεπτομέρειες στο χρώμα του χαλκού οι οποίες επίσης είναι αποκλειστικότητα για την GT έκδοση.




Για εκείνους που αρέσκονται στην αισθητική του ωστόσο, αλλά δεν επιθυμούν τον κινητήρα των 180 ίππων η Peugeot ανακοίνωσε μια ανάλογου ύφους έκδοσης με τα διακριτικά GT Line η οποία θα είναι διαθέσιμη με όλους τους κινητήρες της γκάμας πλην του παραπάνω ισχυρότερου diesel και του επίσης diesel BlueHDI των 1,6 λίτρων στην έκδοση των 100 ίππων.






auto.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg