Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παράταση έως και  τη Δευτέρα 18 Ιουλίου για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων έδωσε το υπουργείο Οικονομικών...

...ενώ έως τις 25 Ιουλίου παρατείνεται η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις νομικών προσώπων.

Το Υπουργείο Οικονομικών προχώρησε σε ολιγοήμερη παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής δηλώσεων, εκτιμώντας τα δεδομένα και λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των φορέων των Λογιστών της χώρας.

Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν υποβληθεί συνολικά 5.865.000 δηλώσεις φυσικών προσώπων, από το σύνολο των 6.000.000 που αναμένεται να υποβληθούν.

Η διαδικασία υποβολής, από την αρχή της μέχρι και σήμερα, κύλησε ομαλά, χωρίς να παρουσιαστεί σχεδόν κανένα τεχνικό πρόβλημα στο Taxis, το οποίο παρέμεινε ανοιχτό για τουλάχιστον τρεις μήνες, όπως είχε δηλώσει από την αρχή το Υπουργείο Οικονομικών.

Μάλιστα, την Πέμπτη 14.7.2016 υποβλήθηκαν 164.000 φορολογικές δηλώσεις, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τη φετινή χρονιά.









πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg