Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

ΤΟΥΡΚΙΑ - Συνεχίζονται οι συγκρούσεις μεταξύ δυνάμεων ασφαλείας και πραξικοπηματιών

Συγκρούσεις μεταξύ των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας και πραξικοπηματιών, που αντιστέκονταν στη σύλληψή τους...

... ξέσπασαν το απόγευμα της Κυριακής σε περιοχή κοντά στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και σε μια αεροπορική βάση στην κεντρική Τουρκία.

Τα στελέχη των δυνάμεων επιβολής του νόμου έριξαν προειδοποιητικά πυρά σε περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκτσέν της Κωνσταντινούπολης και στη συνέχεια συνέλαβαν τους πραξικοπηματίες.

Σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται έναν τούρκο αξιωματούχο, συγκρούσεις ξέσπασαν και σε αεροπορική βάση στο Ικόνιο, μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και συμμετεχόντων στην απόπειρα πραξικοπήματος.

«Η κατάσταση βρίσκεται πλέον υπό έλεγχο» υποστήριξε ο ίδιος αξιωματούχος.

Τα στελέχη των δυνάμεων επιβολής του νόμου πυροβόλησαν στον αέρα, οι πραξικοπηματίες δεν ανταπέδωσαν τα πυρά και τελικά συνελήφθησαν.



Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, επικαλούμενο Τούρκο αξιωματούχο, συγκρούσεις ξέσπασαν και σε αεροπορική βάση στο Ικόνιο, μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και συμμετεχόντων στην απόπειρα πραξικοπήματος. Σύμφωνα με τον ίδιο η κατάσταση βρίσκεται πλέον υπό έλεγχο.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg