Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Όταν ο Τζόρτζ Μπους... χόρεψε σε μνημόσυνο!



Έντονες επικρίσεις δέχτηκε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζόρτζ Μπους για τη συμπεριφορά του στο μνημόσυνο των αστυνομικών στο Ντάλας.

Οι παρευρισκόμενοι - ανάμεσά τους ο Μπάρακ και η Μισέλ Ομπάμα, αλλά και ο Τζο Μπάιντεν – τραγουδούσαν προς τιμήν των νεκρών πιασμένοι χέρι χέρι. Ο Τζόρτζ Μπους έκρινε ορθό να λικνίζεται χαμογελώντας, σε μια κίνηση που κρίθηκε αυστηρά ανάρμοστη για μια τόσο σοβαρή περίσταση.

Ο πρώην πλανητάρχης κουνούσε το χέρι της γυναίκας του Λώρα Μπους στο ρυθμό του τραγουδιού της χορωδίας, ενώ η Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα πάντως, που κρατούσε το άλλο του χέρι, δεν φάνηκε να απολαμβάνει αυτή την επίδειξη.

Λίγο πιο πέρα άλλωστε βρισκόταν και ο αρχηγός της αστυνομίας του Ντάλας, Ντέιβιντ Μπράουν, που έχει χάσει συναδέλφους και συγγενείς λόγω της βίας στην πόλη.

Ωστόσο ο λόγος που έβγαλε στη συνέχεια στον οποίο κάλεσε τους Αμερικανούς να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και να τιμούν τις ανθρωπιστικές αξίες, κρίθηκε θετικός, παρά την προηγούμενη άστοχη συμπεριφορά του.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg