Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Nissan Qashqai Black Edition



Μια νέα, συλλεκτική έκδοση προσθέτει η Nissan στην ελληνική γκάμα του Qashqai και η οποία θα διατεθεί σε πολύ περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, όπου και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Η έκδοση Black Edition του Qashqai, βασίζεται στο επίπεδο εξοπλισμού της κορυφαίας έκδοσης Techna και διαθέτει επιπλέον μαύρες ζάντες αλουμινίου “Ibiscus” 19 ιντσών, καθώς και ασημί λεπτομέρειες στον μπροστινό και στον πίσω προφυλακτήρα.

Σε ότι αφορά το εσωτερικό της συλλεκτικής έκδοσης, η Black Edition διαθέτει δερμάτινες επενδύσεις και μια σειρά από στοιχεία όπως το αλουμίνιο στο κατώτερο τμήμα των θυρών, με το λογότυπο της Black Edition, που φροντίζουν να υπογραμμίσουν την ιδιαιτερότητά της.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για την συλλεκτική έκδοση Black Edition του Qashqai, στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων της Nissan ανά την Ελλάδα.
Η έκδοση Black Edition προσφέρεται στην Ελλάδα με τον πετρελαιοκινητήρα των 1,6 λίτρων σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο και κίνηση στους μπροστινούς τροχούς. Διατίθεται σε δύο μεταλλικά χρώματα, το μαύρο Pearlescent Black, ή σε λευκό Pearl White.






πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg